Personeelsadministratie

Zodra u personeel in dienst heeft, komen er administratieve verplichtingen om de hoek kijken. W&P Personeel en Salaris kan voor u de registratie bijhouden van persoonlijke gegevens van uw medewerker, pro forma loonberekeningen, verlofregistratie, ziekteregistratie en re-integratiebegeleiding.

Signaleringslijsten kondigen bepaalde gebeurtenissen aan vanuit de personeelsadministratie: verjaardagen, aflopende arbeidsovereenkomsten en jubilea. Deze overzichten zijn naar eigen wens samen te stellen.

Tussentijdse rapportages geven u een goed inzicht in de loonkosten. Door zorg te dragen voor de polisadministratie voor zorgverzekeraars, aan- en afmeldingen bij pensioenfondsen en het afhandelen van formulieren voor diverse instellingen is uw personeelsadministratie up-to-date.

W&P onderhoudt ook het contact met instellingen als zorgverzekeraars, pensioenfondsen, de Belastingdienst, arbodiensten en de bedrijfsvereniging en kan ook eventuele achterstanden wegwerken. Het opzetten en behouden van een gedegen personeelsadministratie kan u veel kosten besparen, zowel in loonkosten als personeelskosten. We informeren u graag over de besparingen  die in uw organisatie te realiseren zijn!